top of page

Ruta a l’Ermita de St. Silvestre
(4 h.)

La ruta a l’ermita de St. Silvestre està enfocada a un nivell mitjà d’equitació. Sortirem del centre i passarem per la vessant del puig d’Esquers fins arribar a st. Silvestre on trobarem la zona d’esbarjo on pararem una estona i es podrà gaudint de l’arquitectura de l’ermita. D’allà tornarem per la pista principal cap al centre passant per una sèrie d’indrets típics de la Costa Brava amb el mar al fons.

Ruta natura i gastronomia 
(8 h.)

Aquesta ruta està enfocada a passar un dia entre natura i cavalls. Sortirem del centre al matí i ens dirigirem a les muntanyes de Puig d’Esquers on observarem la vegetació típica de la zona i anirem gaudint de les fantàstiques vistes al mar. Tot seguit, ens dirigirem  per una zona d’eucaliptus que ens portaran a l’Ermita de St. Silvestre de Valleta on disposem d’una zona d’esbarjo. Allà deixarem els cavall i mentre ells descansen, ens cruspirem un esplèndid dinar de temporada. Tornarem tot creuant la petita població de  Sant Silvestre i resseguirem tota la serralada del litoral fins  a l'hípica.

Ruta pel Parc Natural de l'Albera
(Cap de setmana)

La ruta pel Parc Natural de l’Albera es una ruta circular que comença i acaba al Club hípic El Camp i passa per Garriguella, Peralada, Vilajuïga i La Velleta.   Itinerari: Dissabte 09.30h: Sortida de l'hípica en direcció a l'ermita de Sant Silvestre per la Serralada de l’Albera. Després de visitar l’ermita ens dirigirem cap el poble de Garriguella, on podrem deixar els cavalls i dinar al Restaurant  “ Racó de l’albera”. Allíà podrem gaudir d’un bon àpat mentre els cavalls descansen i com nosaltres recuperen forces per a les 16.00h. Tornar a muntar i sortir cap al càmping Vell Empordà on passarem la nit. Una vegada en el càmping ens instal·larem en un dels seus acollidors bungalou i podrem refrescar-nos en la seva piscina. Però abans de sopar, a les 19.00h ens esperen a les bodegues de la Cooperativa de Garriguella per fer una visita i degustació de vins amb denominació de origen Alt Empordà. Després de la visita tornarem al càmping per sopar i descansar fins l'endemà. Diumenge 08.30h: Esmorzar al Bar del càmping. A les 09.30h. Aprox. Sortirem de Garriguella en direcció a Peralada i al Parc Natural dels aigua molls de l’Empordà. Passarem per la bonica població de Vilajuïga i sobre les 13.30h arribarem a Balleta on farem la parada per dinar. O farem al restaurant La Ballata on podrem assaborir un boníssim menú de plats casolans. Ales 16.00h sortirem de tornada cap a l'hípica  on arribarem sobre les 19 h. I on donarem per acabada la ruta.

bottom of page